Gellak behandeling

Het is mogelijk om tijdens de pedicure behandeling een gellak behandeling bij te boeken, echter is het wel noodzaak dit door te geven bij het maken van de afspraak i.v.m. de gereserveerde tijd.


Een gellak behandeling is een nagelbehandeling waarbij een speciale nagellak wordt gebruikt en een UV- of LED-lamp. Net als bij normale nagellak, krijg je een extra laagje lak op je nagels. Gel nagellak is gemaakt van sterkere ingrediënten die langer meegaan dan traditionele varianten. Gellak blijft lang mooi en is beschikbaar in alle kleuren die je maar kunt bedenken. Het aanbrengen van gellak is vergelijkbaar met het aanbrengen van normale nagellak, maar het uitharden van de lak gebeurt onder een UV- of LED-lamp. Het verwijderen van gellak is iets lastiger dan het verwijderen van normale nagellak. Het is belangrijk om de bovenste laag van de gellak te vijlen en vervolgens aceton op watjes te doen en deze om de nagels te wikkelen. Wikkel aluminiumfolie om de watjes en laat dit voor ongeveer 15 minuten zitten.

Het is ook mogelijk om de Gellak door ons te laten verwijderen, graag wel aan te geven bij het maken van de volgende afspraak ivm de gereserveerde tijd.


Let op! 
U kunt tot 24 uur voor uw afspraak kosteloos annuleren. Komt u niet op de afspraak, dan moeten wij helaas wel de kosten voor de afspraak in rekening brengen.