Jaarlijks voetonderzoek

Bij Podo-Capelle begrijpen we het belang van gezonde voeten voor uw algehele welzijn. Daarom bieden we een jaarlijks voetonderzoek aan, een essentiële dienst om de gezondheid van uw voeten te waarborgen.

Wat omvat ons jaarlijks voetonderzoek?

  1. Voetinspectie: Ons ervaren team van registerpodologen voert een grondige inspectie uit van uw voeten om eventuele afwijkingen of problemen te identificeren.
  2. Biomechanische evaluatie: We analyseren de stand van uw voeten, looppatroon en eventuele drukpunten om te bepalen of er sprake is van overbelasting of disbalans.
  3. Advies op maat: Op basis van onze bevindingen bieden we persoonlijk advies om mogelijke risico's te minimaliseren en uw voetgezondheid te optimaliseren.
  4. Behandelplan: Indien nodig stellen we een behandelplan op om eventuele problemen aan te pakken en verdere complicaties te voorkomen.

Waarom een jaarlijks voetonderzoek?

  • Vroegtijdige opsporing: Het regelmatig controleren van uw voeten stelt ons in staat om problemen in een vroeg stadium te identificeren en te behandelen, waardoor ernstige complicaties worden voorkomen.
  • Preventie: Door preventieve maatregelen te nemen, kunnen we samen problemen voorkomen voordat ze zich voordoen, waardoor uw mobiliteit en levenskwaliteit behouden blijven.
  • Optimale voetgezondheid: Ons jaarlijks voetonderzoek is een investering in uw algehele welzijn, waarbij we streven naar gezonde, pijnvrije voeten op lange termijn.


Maak vandaag nog een afspraak!

Gun uw voeten de zorg die ze verdienen en maak vandaag nog een afspraak voor ons Jaarlijks Voetonderzoek. Samen streven we naar gezonde, gelukkige voeten, elke stap van de weg.


Let op! 
U kunt tot 24 uur voor uw afspraak kosteloos annuleren. Komt u niet op de afspraak, dan moeten wij helaas wel de kosten voor de afspraak in rekening brengen.