Onderhoud steunzolen

Het reinigen van de leren bovenlaag van uw steunzolen.

De leren bovenlaag kunt u reinigen met een zachte doek en groene zeep of een PH neutrale zeep. Daarna op natuurlijke wijze laten drogen (niet op of bij de verwarming!) en insmeren met blanke schoensmeer. Na ongeveer een uurtje uitwrijven met een zachte doek. Als u dit eens per twee maanden doet bevordert dit de hygiëne en levensduur van uw steunzolen. 


Het reinigen van een niet leren bovenlaag van uw steunzolen (ook suède)

Niet leren bovenlagen kunt u ook reinigen met een zachte doek en groene zeep of een PH neutrale zeep. Daarna op een natuurlijke wijze laten drogen (niet op of bij de verwarming!). Wij adviseren u de zolen te reinigen op een moment dat ze daarna de tijd hebben om te drogen. (Het drogen duurt wel enige uren). Als u dit eens per twee maanden doet bevordert dit de hygiëne en levensduur van uw steunzolen.
Laat uw steunzolen ook luchten haal ze na het dragen uit de schoenen en leg ze naast de schoenen, de volgende dag doet u ze weer terug in de schoenen om te dragen.

Herhaal dit dagelijks.


Let op! 
U kunt tot 24 uur voor uw afspraak kosteloos annuleren. Komt u niet op de afspraak, dan moeten wij helaas wel de kosten voor de afspraak in rekening brengen.