Op maat gemaakte slippers

Sandalinos op maat gemaakte slippers

De perfecte oplossing om klachtenvrij de zomer door te komen: de slippers en sandalen van Sandalinos. Op maat gemaakte slippers of sandalen, waarin uw eigen ontwerp, door ons aangemeten podologisch voetbed met elementen wordt verwerkt. Kies in onze webshop de slipper of sandaal die bij u past. Customize uw slipper in de door uw gewenste kleur en/of model. Wij zorgen dat de slipper precies zo wordt gemaakt zoals u hem zelf heeft ontworpen. Indien u al steunzolen bij ons heeft aan laten meten wordt de slipper precies hetzelfde als de steunzool, maar dan verwerkt in de slipper.

Hoe werkt het?

Wilt u de slipper of sandaal helemaal afstemmen op uw wensen? Bij diverse modellen is het mogelijk de kleuren van de verschillende onderdelen zelf te kiezen. Klik hiervoor op ‘customize’.

Podo Capelle (sandalinos.nl)

Bent u verzekerd voor podologie? Dan worden kosten van de op maat gemaakte gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Zie hiervoor ook onze pagina vergoedingen.

Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@podo-capelle.nl of te bellen met telefoonnummer 010-3161052.


Let op! 

  • U kunt tot 24 uur voor uw afspraak kosteloos annuleren. Komt u niet op de afspraak, dan moeten wij helaas wel de kosten voor de afspraak in rekening brengen.
  • Wij meten alleen slippers aan als er bij ons ook steunzolen zijn aangemeten. Dit is noodzakelijk om zeker te weten dat de zool het gewenste resultaat geeft. Een slipper kunnen wij namelijk niet meer aanpassen.