Podo-Capelle

Registerpodoloog en medisch pedicure

Over ons
Podo-Capelle is een registerpodoloog en medisch pedicure praktijk gericht op de voeten en klachten aan het houdingsapparaat.

U kunt bij ons terecht voor steunzolen, medical-taping, nagelbeugels, ortheses en pedicure behandelingen.

Veel houdingsklachten worden veroorzaakt door een verkeerde stand van de voeten en/of benen. Heeft u te maken met een afwijkende houding en heeft u hierdoor last van specifieke klachten of heeft u last van uw rug, nek, voeten, tenen of ingegroeide nagels dan kunt u bij Podo-Capelle terecht voor deze problemen.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in pedicure behandelingen voor Reuma- , Diabetes- , CVA- , en Oncologie patiënten. Wij hebben contracten met alle podotherapeuten, welke nodig zijn omtrent de diabetische voetzorg. Wij zijn aangesloten bij Stichting Loop, Kabiz en de NMMV.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 010-3161052 of u kunt een email sturen naar info@podo-capelle.nl
 

Geregistreerd Podologiepraktijk

Een (register) podoloog heeft veel verschillende mogelijkheden voor behandelingen. Bij sommige klachten, bent u al geholpen met een goed schoenadvies. Bij andere klachten is er meer nodig, zoals steunzolen, etc.

 

Medisch Pedicurepraktijk

Wij helpen bij het behandelen van eelt, likdoorns, kloven, kalknagelss schimmelnagels en ingroeiende nagels. Wij helpen met desinfectie en de cosmetische verzorging van de voeten.

 

Specialisatie in complexe problematiek

Wij zijn gespecialiseerd in houding van voet en lijf, nagelbeugel- en orthesetechniek, de diabetische- en reumatische,- oncologische- en medische voet, maar ook cosmetische voetverzorging.

 

Zeer ervaren

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in voet en houding. We komen daardoor snel tot de kern van het probleem en een oplossing daarvan.

 

Geregistreerd en gecertificeerd

Wij zijn een medisch geregistreerd en gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van het hoogste kwaliteitsniveau en de beste vakbekwaamheid.

 

Wij werken nauw samen

Wij werken nauw samen met andere specialisten en en hebben contacten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij u totaalzorg bieden.