Pedicure vergoedingen

Pedicure vergoedingen

Diabetes en reumapatiënten en patienten met CVA komen voor vergoeding in aanmerking vanuit hun aanvullende verzekering. Voor de exacte vergoeding dient u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Ortheses en nagelbeugels worden door sommige verzekeraars vergoed. Voor de exacte vergoeding dient u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Diabetespatiënten met zorgprofiel 1 kunnen hun behandeling vergoed krijgen vanuit de aanvullende verzekering, voor de exacte vergoeding dient u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Diabetespatiënten met zorgprofiel 2, 3 of 4  worden vergoed vanuit de basis verzekering. Het gaat hierbij alleen om medisch noodzakelijke voetzorg. Voor het cosmetische deel geldt geen vergoeding en zal een eigen bijdrage in rekening worden gebracht. Afhankelijk van de podotherapeut waar u geweest bent, kan dit bedrag verschillen.

Wij hebben met verschillende podotherapeuten een contract voor de diabetische voetzorg. Dit zijn Podotherapie Wender, Podotherapie happy feet en Podotherapie Hallux. De medisch noodzakelijke voetzorg declareren wij dan ook rechtstreeks bij de podotherapeut. Het niet medisch noodzakelijke deel dient u in de praktijk direct af te rekenen.

Bij de meeste zorgverzekeraars kunnen wij rechtstreeks declareren als de behandeling uit de aanvullende verzekering komt.

Neemt u bij uw eerste bezoek uw verzekeringspasje en een geldig legitimatie mee!

Bekijk de vergoedingen voor 2023 op www.zorgwijzer.nl

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH